Hou me tana punaha whakahaere. A he rongonui mo te hanga i nga tini momo awhe hua. Engari ahakoa he aha nga hua ka mahia e ratou, kei a matou te waahanga tino whakamiharo me te mea nui o ia hua kei a raatau. Koia te taura utu. Ko te taura utu te kaupapa katoa o te tautohetohe i tenei tuhinga. Ko nga momo o nga taura tere tere e waatea ana te taura iphone i roto i nga momo e rua. Ko enei taura utu he rekoata tino whakamiharo mo te whakamahi i o raatau waa.
I tua atu i tera, ka tukuna ano e ratou Rarangi Waeatuhi te utu tere me te maha atu o nga mea whakamiharo. Ka taea e koe te whiriwhiri i tetahi e pai ana ki a koe. Heoi ano, ko enei taura tere e rua: usb-he taura utu ka whakamahia te taura usb-a iphone mo nga tauira iphone o mua penei i te iphone ki te iphone x. Ka tae mai enei iphones me te taura usb-he utu i roto i ta raatau pouaka. Ano, ehara enei taura mo te utu noa. Heoi, ka taea hoki e koe te hono atu ki nga ipads me nga macbooks.

Na, ka taea e koe te whakawhiti i o raraunga mai i nga iphones ki nga ipads me nga macbooks. Ma tenei ka awhina koe ki te whakawhiti tere i nga raraunga. I runga ake i nga mea katoa, ko te iphone a-type charging cable he taonga tuku iho o tera wa. He hototahi ki tata katoa nga taputapu iphone i tera wa. Ka kiia hoki e matou te momo he taura riihi te taura taketake iphone, te taura uira iphone ranei. Usb-c taura utu ko te USB-c iphone uira taura ko tetahi o nga momo pai o nga taura. Na te mea he taura utu tere.
|